Sociaal en milieubewust ondernemen

Voor Nicole & Janneke is duurzaamheid geen loos containerbegrip. Ze geven er daadwerkelijk invulling aan. Hun duurzame rol is mensen verder helpen. Daarnaast werken ze met ‘no waste food’. De tailored catering is gebaseerd op zo min mogelijk voedselverspilling. ‘We gaan voor zero waste!’

 

Een inclusief bedrijf

Voor Nicole & Janneke is het vanzelfsprekend dat je bij ze terecht kan. Iets voor een ander betekenen en je welkom voelen: dat is hun natuurlijke staat. Vandaar dat er bij Nicole & Janneke jongeren werken die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij werken onder hun begeleiding in de keuken en in de bediening, ook op locatie.

Daarnaast zijn ze er trots op dat ze een officieel leerwerkbedrijf zijn! MBO-leerlingen van de opleiding Horeca werken bij Nicole & Janneke en behalen er hun diploma.

 

Voedselredders

Vooral groente, fruit en aardappelen worden vernietigd. Met dit ‘waste food’ is niks mis. Zonde om het door te draaien, vinden ze van Nicole & Janneke. Dus zorgt kok Janneke dat ze via diverse lijnen voedsel redt en gebruikt voor de lekkerste gerechten.

Daarnaast is het catering concept gebaseerd op zero waste. Ze willen produceren waar behoefte is. In hun bedrijfskantine nieuwe stijl vind je geen buffetten of salad bars. Ze bieden een ‘made when ordered lunch’ concept aan: op basis van wat ze in huis hebben maken ze in overleg met jou een passende lunch. Nicole: ‘Door met elkaar in gesprek te gaan komen we tot jouw lunch én bieden we een nieuwe invulling van de ‘bedrijfskantine’ aan.’

Nieuwsgierig naar onze bijzondere maaltijden en culinaire concepten? Of heb je een vraag vanuit een ROC? Neem vrijblijvend contact op!