Catering en services

Nicole & Janneke werkt vanuit een professionele keuken met een bijbehorende ruimte in Amsterdam. We bieden de volgende services en diensten:

Lunchboxen
 & Borrelboxen
Onze lunch- en borrelboxen zijn ’tailor-made’: in overleg met jou stellen we jouw lunch of borrel samen of maken er een combinatie van. Een lunch- of borrelbox bevat een heerlijke mix van gezonde, vers gemaakte hapjes en lunch gerechtjes. Bijvoorbeeld een mooi gerijpte manchego, huisgemaakte humus, tonijnsalade of een heerlijke parelcouscous salade met gegrilde seizoensgroenten. De inhoud varieert naar de keuze van de chef. Of naar die van jou als je iets te vieren hebt en meerdere boxen bestelt. Bestellen en afhalen in Amsterdam Westerpark of in heel Nederland aan huis bezorgd (bij meerdere bestellingen).

Bedrijfscatering
Nicole & Janneke verzorgen verse maaltijden voor bedrijven en zorginstellingen. Ook geven wij advies aan zorginstellingen. Wil je als organisatie de gezondheid van je medewerkers en cliënten verbeteren dan helpen wij graag bij deze verandering met adviezen, training en coaching. Informeer naar de mogelijkheden.

Partycatering/bedrijfsfeest
Uitgebreide borrel of diner met vrienden of vriendinnen en wil je zelf geen keukenprins(es) zijn? Geen nood! Wij helpen je graag bij het organiseren van een uitgebreide borrel, diner of feest. We verzorgen ook de locatie, volledige aankleding en entertainment als je dat wilt.

Bel ons even als je interesse hebt!