Over Nicole en Janneke

 

Nicole & Janneke werken met jongeren die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zowel met betrekking tot het werk in de keuken als in de bediening op locatie. Wij maken gebruik van lokale en seizoensgebonden producten en duurzame ingrediënten. Wij hebben elkaar ontmoet op de school van onze kinderen. Janneke houdt zich vooral bezig met het eten, Nicole is van de aankleding en kan elke locatie omtoveren tot een unieke gelegenheid.

Nicole & Janneke verzorgen dagelijks verse maaltijden voor bedrijven, crèches en naschoolse opvang.
Ook adviseren wij verschillende zorginstellingen. Wilt u als organisatie de gezondheid van uw klanten verbeteren dan helpen wij u graag bij deze verandering met adviezen, training en coaching.

Naast onze bijzondere maaltijden bieden wij verschillende culinaire concepten aan. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op!

 


J

Janneke

Janneke kreeg van huis uit de liefde voor het culinaire met de paplepel ingegeven. Na een aantal zakelijke omzwervingen opende zij haar eigen succesvolle restaurant “De beuling”. Daarna emigreerde ze naar New York om bij een aantal gerenommeerde restaurants als chef aan de slag te gaan. Voor de geboorte van haar drie kinderen keerde ze terug naar Nederland. Ze werkte een aantal jaren als horeca-docent in het speciaal onderwijs. Maar haar ondernemersbloed maakte dat zij samen met zakelijk partner, Nicole, een nieuw bedrijf op startte.

 

 


Nicole

Nicole Nicole heeft jaren gewerkt als stewardess, in de catering en was verantwoordelijk voor de organisatie van vele evenementen. Deze kennis zet ze nu gebundeld in met vol enthousiasme door voor elke opdrachtgever een passende locatie en sfeer neer te zetten. Van haar passie voor lekker en gezond eten wil zij iedereen graag met volle overgave  mee laten genieten. Door het krijgen van haar drie kinderen heeft zij Janneke leren kennen en hebben zij hun gedrevenheid samengevoegd tot hun energieke bedrijf.