Over Nicole en Janneke

Nicole & Janneke is een gouden duo als het om organiseren & eten gaat. De achtergrond van beiden maakt dat ze een perfect team vormen.

Onze start

Nicole en Janneke ontmoetten elkaar op de school van hun kinderen. Ze zagen dat ze hetzelfde dachten over goed en lekker eten. Hun missie was geboren: mensen laten genieten in een goede sfeer en vooral van goed en lekker eten. Waar het in het leven om draait is verbinding, vinden beiden. Als je samen eet, dan voel je dat. Zo’n ‘feestje’ kan klein én groot zijn! Hun energie werkt aanstekelijk. Met humor halen zij de scherpe kantjes van uitdagingen in hun leven.


Janneke

Janneke kreeg de liefde voor het culinaire letterlijk met de paplepel ingegeven. In het het Bourgondisch ingestelde gezin waar ze opgroeide werd altijd over eten gesproken. Gezamenlijk nadenken wat er op zondag op tafel zou komen, de boodschappen die er voor nodig waren, welke voorbereidingen er worden getroffen en hoe je een gerecht het allerbeste klaar kan maken. Janneke werkte in gerenommeerde restaurants in New York en in Amsterdam. Ook runde zij haar restaurant ‘De Beuling’ in Amsterdam. Ze werkte als horeca-docent in het speciaal onderwijs. Haar ondernemersbloed maakte dat zij samen met zakelijk partner Nicole hun bedrijf opstartte.


Nicole

De enthousiaste en doortastende Nicole heeft een makkelijke manier van omgaan met mensen. Als voormalig eventplanner, gastvrouw en stewardess weet ze wat gastvrijheid inhoudt. Ze bruist van energie en creativiteit. Een extra talent heeft zij om een geheel te maken van de ruimte en het eten. Niets is haar te veel of te gek.

Zie waar de energieke gedrevenheid van Nicole & Janneke vandaan komt.

Ze houden van afwisseling en denken graag met je mee. Voor elke gelegenheid hebben zij een passend idee en maken daarom maatwerk van iedere opdracht.

Neem vrijblijvend contact op!