Catering en services

Nicole & Janneke werkt vanuit een professionele keuken met een bijbehorende ruimte in Amsterdam. We bieden de volgende services en diensten:

Lunchboxen
 & Borrelboxen
Onze lunch- en borrelboxen zijn ’tailor-made’: in overleg met jou stellen we jouw lunch of borrel samen of maken er een combinatie van. Een lunch- of borrelbox bevat een heerlijke mix van gezonde, vers gemaakte hapjes en lunch gerechtjes. Bijvoorbeeld een mooi gerijpte manchego, huisgemaakte humus, tonijnsalade of een heerlijke parelcouscous salade met gegrilde seizoen groenten. De inhoud varieert naar de keuze van de chef. Of naar die van jou als je iets te vieren hebt en meerdere boxen bestelt. Bestellen en afhalen in Amsterdam Westerpark of in heel Nederland aan huis bezorgd (bij meerdere bestellingen).

Bedrijfscatering
Nicole & Janneke verzorgen verse maaltijden voor bedrijven en zorginstellingen. Ook kunnen wij mooi aangeklede buffetten voor elke gelegenheid verzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Partycatering/bedrijfsfeest
Lunch, borrel, diner, BBQ of feest met je collega’s? Geen nood! Wij helpen je graag bij het organiseren hiervan. We verzorgen niet alleen het eten en drinken maar denken ook graag mee over locatie, volledige aankleding en entertainment als je dat wilt zodat wij jullie geheel kunnen ontzorgen.

Bel ons even als je interesse hebt!